Оскільки в книжці, яку ви маєте, подаються рецепти більшості цих виробів, Ваші запитання звучать принаймні дивно...
Врешті, перш ніж питати, докладіть собі труду бодай пошукати в словнику.
Модератори: Танка, vitaly1, Листопад
Galina писав: ↑Сер січня 21, 2009 4:09 pm
Добрий день!
Помітила одну з тем повязану з млинцями...(та ще з чимось, вже й забула). Але я не про це. У тій же темі промайнули налисники. Чи не здається Вам, що налисники, а якщо вже бути точними, то налісніки - чисто російське слово. Воно навіть звучить по російськи. Нема такого в українській мові як налисники!!!!!! Якась халепа! Можливо я і помиляюсь, нічого, виправляйте. Налисники - це рос., а укр. - завиванці. Ну то що скажите?
І ще одне. У вашому словнику немає слова "забаганки".
Дякую за відповідь.
Galina писав: ↑Сер січня 21, 2009 4:09 pm
Добрий день!
Помітила одну з тем повязану з млинцями...(та ще з чимось, вже й забула). Але я не про це. У тій же темі промайнули налисники. Чи не здається Вам, що налисники, а якщо вже бути точними, то налісніки - чисто російське слово. Воно навіть звучить по російськи. Нема такого в українській мові як налисники!!!!!! Якась халепа! Можливо я і помиляюсь, нічого, виправляйте. Налисники - це рос., а укр. - завиванці. Ну то що скажите?
І ще одне. У вашому словнику немає слова "забаганки".
Дякую за відповідь.
mip писав: ↑Чет березня 19, 2009 4:09 pm
Прошу пана, пляцки то є пляцки, а налисники то налисники... Пляцок може бути сирний, з родзинками і маком. Може бути бісквітний і перемазаний чимось. Ну щось ситне, пальців на чотирі товщиною солодке і смачне. А налисники то блини на мій погляд. У нас в налисники загортають всіляку начинку: сир з родзинками і поливають медом, або ж тушену капусту з грибочками, або ж начинку з печінки з яйцем і цибулькою... Ну, принаймі я вже їсти захотів. Піду пориюсь в білій шафі...